Whatsapp Destek Hattı

Koltuk Kumaşı Nasıl Değiştirilir?

Koltuk kumaşı değişikliği sizlere büyük bir tasarruf sağlar her gün severek kullanmakta olduğunuz ve sizin için çok şey ifade eden koltuklarınızı değiştirmek zorunda değilsiniz. Bir ev kurmak kolay değildir her şeyi zevkinize ve tarzınıza göre belirlersiniz büyük bir keyifli kullanırsınız ancak zaman içerisinde koltuk ve kanepelerinizin kumaşları yıpranmaya başlar çözüm değiştirmek değildir çözüm kumaşlarını değiştirerek tekrar kullanmaktır.

Firmamız sizin için çok değerli olan koltuklarınızın kumaşını değiştirerek yenilenmesini sağlıyor. Değişim sırasında Türkiye’nin en iyi ve en kaliteli kumaşları ve derileri kullanılmaktadır işlem sonrasında koltuklarınız ilk günkü gibi olacaktır. Koltukların tamiri, döşeme işlemleri, kaplama, kumaş değişikliği gibi onarım ve yenileme işlemleri garantili bir şekilde yapılmaktadır. Koltuk kumaşı değişim işleri profesyonellik ister daha sonradan mağdur olmamak adına bu tarz işler tecrübeli ve deneyimli kişiler tarafından yapılmaktadır. Çok ucuza değişim yaptırdığınız zaman kalitesiz ve uygun olmayan kumaş sizlere çok sayıda sıkıntı yaşatabilir. Firmamızda çalışan tüm personel son derece deneyimli ve eğitimlidir kumaş değişikliği için bizimle iletişime geçtikten sonra ücretsiz olarak keşif yapılır ve yine ücretsiz bir şekilde koltukların taşıma işleri gerçekleştirilir. Kumaşı değiştirilecek koltuklar evinizden alınır atölyede ustalarımız tarafından üzerindeki tüm kumaş sökülür koltukların eksik ve hasarlı yerleri onarılır, lastik kolonları değiştirilir ve ardından yeni kumaş eski kumaş ölçüleri baz alınarak profesyonel bir şekilde döşenir. Döşeme sırasında yapılan tüm tamir, bakım ve onarım işleri için ekstra bir ücret talep edilmez. Böylece sadece değişim değil aynı zamanda koltuklarınızın da bakımı yapılmış olur.

Merdiven altı üretim ve değişim yapan yerlerde bu tarz hizmetler bulamazsınız firmamız müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmaktadır. Kanepede değişim yapılmadan önce mutlaka sizlerin görüş ve önerileri de dikkate alınmaktadır. Uzun yıllarda koltuk, kanepe, sandalye kumaş değişimi üzerine hizmet veren firmamız sizlere en kaliteli hizmeti sunmaya devam ediyor. Koltuk kumaşı değişikliği sayesinde severek kullanmış olduğunuz eşyalarınızı yenilemiş olursunuz ayrıca bu şekilde aile bütçesine de büyük bir katkı sağlarsınız. Sizde hemen değişim fırsatları için bizimle iletişime geçin